Viac ako  4 000  receptov

Zimné plnené pečené karé

Zimné plnené pečené karé
nahoru
Zimné plnené pečené karé Zimné plnené pečené karé Zimné plnené pečené karé Zimné plnené pečené karé
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 120 min

Suroviny:

Kus vykosteneho kare v celku, platky anglickej (oravskej) slaniny, platky prerastanej sunky, suseny tymian, suseny rozmarin, vetvicky petrzlenovej vnate, do kazdeho zarezu strucik cesnaku, platky masla, 3 lyzice olej.

Postup

Kus kare si polozime po dlzke...nie po sirke. Po dlzke urobime do masa hlboke zarezy...po celej dlzke, tak aby sme nedorezali az na koniec.
Kare bude vyzerat ako kniha.
Do kazdeho zarezu prelisujeme strucik cesnaku a rozotrieme ho po celej dlzke zarezu.
Kazdy zarez posypeme susenymi bylinkami a vlozime petrzlenovu vnat.
Do kazdeho zarezu vlozime slaninu a sunku....tolko co sa nam tam len vmesti.
Takto naplnene kare pevne obviazeme aby jednotlive sklady drzali pri sebe.
Takto pripraveny kus masa na panvici opecieme zo vsetkych stran.
Prelozime ho do pekacika. Vypek na panvici rozriedime horucou vodou a prilejeme ho k masu.
Nakoniec po povrchu masa pokladieme platky masla.
Pekacik prikryjeme a dame piect do vyhriatej rury.
Krajame az po vychladnuti...najlepsie je upiect vecer a krajat az na druhy den.

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
7 kladných ohodnotení udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie



Podobné recepty

Komentáre k receptu "Zimné plnené pečené karé"

autor: tinka1977
vložené: 28. 02. 2014 11:44:57  nahlásiť  reagovať
 

Práve sa pečie. A ako rozvoniavasmajlik To bude isto dobrota. Takto sa budú zalizovaťsmajlik Akurát, že som nemala čerstvý cesnak, ani vňať, no vždy mám po ruke sušenésmajlik

autor: vybusna
vložené: 10. 01. 2014 09:32:34  nahlásiť  reagovať
 

Marta: smajlik

autor: Marta (neregistrovaný/á)
vložené: 10. 01. 2014 08:45:37  nahlásiť  reagovať
 

Vyborne to bolo. Tymian som nemala a na maslo som zabudla :)
Ale aj tak to bola dobrota.smajlik

autor: vybusna
vložené: 23. 06. 2013 08:07:59  nahlásiť  reagovať
 

nigina: a co sa tyka ci to nebude suche...pre mna je kare vzdy suche, vzdy. kludne rob z krkovicky, alebo z akehokolvek kusa masa, Na kare ta mozaika ukaze vzdy najlepsie.

autor: vybusna
vložené: 23. 06. 2013 08:06:00  nahlásiť  reagovať
 

nigina:smajlik presne presne....su silikonove a tak to peciem s tym. raz som to v tchibe kupila

autor: nigina
vložené: 23. 06. 2013 00:42:31  nahlásiť  reagovať
 

No tak už viem... tak aj bez dubákového krému to môže byťsmajlik Vyzerá super. Dúfam, že karé nebude suchésmajlik
Môžem mať otázku? Na fotke vidno akési červené "viazače" a príde mi to ako z plastu.. s tým sa to asi nepečie...či? silikón? alebo čo je to za vecička vykoumaná ? Díky

vložené: 31. 12. 2011 13:35:56  nahlásiť  reagovať
 

smajlikUhm!

autor: Silvia K.
vložené: 27. 12. 2011 21:52:23  nahlásiť  reagovať
 

na toto jedlo určite príde rada +1smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 25. 12. 2011 08:26:40  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajliksamé dobrotysmajliksmajlik+2

autor: mata3636
vložené: 24. 12. 2011 16:54:24  nahlásiť  reagovať
 

och, nádhera a určite aj dobrotasmajlik

autor: zizala
vložené: 24. 12. 2011 07:43:12  nahlásiť  reagovať
 

To vypadá moc dobře, bylo by to dobré jako součást studené mísy smajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz