Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Šaláty |
Srdiecka hlavkoveho salatu, alebo hlavkovy salat rozdeleny na listy. Kus prerastanej slaniny.
Na nalev : citronova stava, cukor, voda, suseny petrzlen, sol, mlete korenie.
(ja som si uplne prozaicky kupila hotove salatove nalevove vrecusko)
Umyty hlavkovy salat nechame odkvapkat. Prerastanu slaninu pokrajame na male kocky a nechame ju na lyzici oleja rozprazit.
Pripravime si nalev a polejeme nim salat.
Tesne pred podavanim posypeme salat vyprazenou slaninou spolu s tukom.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
no vecer sa ho spytam, ak ho stretnem
bol to nalev aj s vodou aj s octom
jezkove oci, v LIDLI je salat v akcii, chcem robit salatovu polievku so smotanou, tak kupim viac, nech mi zvysi aj na tento salat
petralajtka: nerobil nieco ako toto ?
http://www.toprecepty.sk/recept/1105-kysle-vajicka...
moj muz uz veeeelmi davno robil nieco podobne, ale bolo tam aj vajce na stvrtiny, len nalev bol asi teply, teda prevareny, slaninka tam bola urcite, nechcela som sa to od neho naucit, nech aj on nieco uvari, bohuzial od vtedy mi navaril raz
davam bodika, pacia sa mi zelene veci so slaninou