Viac ako  4 000  receptov

Zapečený camembert

Zapečený camembert
nahoru
Zapečený camembert Zapečený camembert Zapečený camembert
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Predjedlá
Čas prípravy Čas prípravy: 30
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4

Suroviny:

Listkove cesto ( jedno listkove cesto postaci pre 4 osoby)
camembert
(mozno pouzit aj iny syr s bielou plesnou napr. President, Reverend, Brie a pod.
(jedna porcia 80-100g)
kecup
sunka
cranberry souce ( brusnicova omacka)
por
1 zltok a 1 KL mlieka ( na potretie)
zopar lupanych mandli

Postup

Listkove cesto rozvalkame na hrubku cca 3-4 mm. Ja som mala 500 g a rozdelila som ho na 4 casti, priblizne rozmery 18x25 cm. Prostriedok kazdeho obdlznika potrieme kecupom.
Listkove cesto rozvalkame na hrubku cca 3-4 mm. Ja som mala 500 g a rozdelila som ho na 4 casti, priblizne rozmery 18x25 cm. Prostriedok kazdeho obdlznika potrieme kecupom.
Na sunku polozime koliesko syra, ktore porieme brusnicovou omackou a prikryjeme na kolieska nakrajanym porom, ten urcite nevynechajte!
Potom vsetko pekne zabalime a spoje utlacime vidlickou ( po dvoch krajoch)
Cez prostriedok vsetko specatime lupanymi mandlami a potrieme rozslahanym zltkom. Zltko rozslahame s 1 KL mlieka. Mozete rozslahat aj cele vajicko, ale zapecene cesto nebude mat taku peknu zlatistu farbu. Uz je na vas, ako sa rozhodnete.
Pecieme v predhriatej rure na 200 stupnoch C asi 25 minut, prikryte papierom na pecenie. Posledne 3-4 minuty odkryjeme a nechame zapiect, aby bola farba este zlatovejsia.
Je to velmi syte, pre nas postacuje iba v kombinacii so zeleninovou prilohou.

Poznámka

http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2011/08/zape... tu najdete podrobny recept aj s fotopostupom

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
2 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Zapečený camembert"

autor: Veronika.Hrozna (neregistrovaný/á)
vložené: 24. 03. 2012 11:32:38  nahlásiť  reagovať
 

vybusna:Kupujem brusnicový džem v Ikea je celkom O.K. /no domáci to nie je / ! Takže zavárať,zavárať a zavárať!smajlik

autor: adkas
vložené: 22. 03. 2012 23:20:47  nahlásiť  reagovať
 

Brusnicovu omacku je dostat kupit napr. v Bile a je to vlastne take zelatinove akokeby dzem:) alebo cranberry souce. Chut je sladkokyselkava. Podla mna kludne mozes pouzit aj ten dzem.

autor: 1974andrea
vložené: 22. 03. 2012 09:42:36  nahlásiť  reagovať
 

To vypadá velmi hezky a i suroviny jsou supersmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 20. 03. 2012 22:40:55  nahlásiť  reagovať
 

Nadherne, nadherne, nadherne.
Mam otazku...ako chuti brusnicova omacka, neviem ci na slovensku dostat okrem brusnicoveho dzemu, nieco ako brusnicovu omacku. Je to kyslejsie, alebo sladsie?


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz