Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Počet porcií (kusov): 4-5 |
Bravčové mäso, Údený syr, Strúhanka, horčica, asi 4 bielky, polievková lyžica solamylu ( môže byť aj kukuričný škrob jedlo bude chutnejšie) olej, soľ a korenie.
Bravčové mäso si nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme, okoreníme (ale iba kúsok podľa chuti) potrieme kúskom horčice a necháme asi 1 - 1 a 1/2 hodiny odležať v chlade. Nastrúhame si syr a zmiešame ho zo strúhankou a v tejto zmesi rezne obalíme. Z bielok si pripravíme taký riedky sneh a premiešame ešte so solamylom. Nakoniec rezne vymáčame s snehovom cestíčku a opekáme z oboch strán do zlatova. Vhodnou prílohou sú zemiaky na ľubovolný spôsob a môžete ju vylepšiť dobrým sviežim šalátom alebo zeleninovou oblohou.
Autor: zuky18 | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Oběd byl přidala jsem Ti foto a