Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Diétne recepty - Redukčné | |
Počet porcií (kusov): 1 porcia |
210 g kuracie prsia bez koze, tuku a kosti, 85 g ocistenej salatovej uhorky, 85 g paradajka, 1 strucik cesnak, lyzica posekanej zelerovej vnate, 4 g olivovy olej (necela cajova lyzicka), par kvapiek sojovej omacky kikkoman, suseny rozmarinovy prasok, sol
Dno kvalitnej panvice, kde sa bude stejk opekat vytrieme pomocou stetca, alebo papieroveho obrusku olejom.
Stejk z kazdej strany opekame cca po 7 minut do zlata.
Ked je stej opeceny posolime ho, posypeme rozmarinovym praskom a zakvapneme kikkomanom.
Uhorku a paradajky pokrajame na kocky, prelisujeme k nemu cesnakovy strucik a posolime, pokvapkame limetovou stavou a 2 kvapkami oleja, posypeme zelerovou vnatou a premiesame.
Ked nemate zelerovu vnat, mozete pouzit aj petrzlenovu, ale zelerova chuti pikantnejsie.
Hodnoty 1 porcie kuracieho stejku (140g v hotovom stave)
olej som rozdelila na 3g pre maso a 1g na salat
612,40 kJ
26,46g bielkoviny
0,42g sacharidy
3,40g tuky
Salat
183,59 kJ
0.128g bielkoviny
5,44g sacharidy
1,43g tuky
rastl margarin
75,30 kJ
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
vďaka za ten výpočet kalórií, to sa hodí
petrajesvetra@centrum.sk