Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hovädzie mäso | |
Čas prípravy: 60 min + priprava | |
Počet porcií (kusov): 1 porcia |
160g plat hovadzieho masa na zavitok
120g mlete maso
1 kopcovita lyzicka nakladane zelene korenie
polovica cibule
1 strucik cesnaku
sol
lyzica nasekanej petrzlenovej vnate
2 lyzice oleja
hladka muka
Na omacku :
polovica cibule
lyzica nastruhaneho syru cedar (ten cedar nie je podmienka, len ja ho mam najradsej)
smotana na varenie (pouzila som rastlinnu smotanu rama cremeff)
cerstvo mlete korenie
smotana na varenie
Mlete maso vymiesam s nasekanou cibulou, cesnakom a petrzlenovou vnatou, pridame nakladane zelene korenie, sol a vsetko dobre vymiesame.
Mletu zmes natrieme na osolene hovadzie maso a zakrutime zavitok. Okraje a spoj zaistime sparadlom.
Posolime aj zvrchu a velmi zlahka obalime v hladkej muke. Zavitok otrasieme aby sme sa zbavili ostatku muky.
Na panvici rozohrejeme olej a zavitok na nom zo vsetkych stran opecieme.
Druhu polovice nasekanej cibule pridame k zavitku, trochu ju poprazime a zavitok podlejeme horucou vodou. Prikryjeme pokrievkou a dusime. Ak treba tak obcas maso podlejeme horucou vodou.
Po cca hodine by malo byt maso hotove, zavitok vyberieme a polozime ho na teple miesto.
Do vypeku pridame nastruhany syr a zalejeme smotanou, premiesame a nechame prevriet, do omacky na zaver namelieme korenie.
Zo zavitku odstranime sparadla a podavame v syrovej omacke.
tento a dalsie moje recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=391
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Není co dodat, jako vždy