Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Mleté mäso |
400 g mletého mäsa, 1 rožok, 3 vajcia, 100 ml mlieka, 100 g moravského bochníka alebo eidamu, 200 g tvarohu, 1 strúčik cesnaku, čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, 2 lyžice masla
Rohlík namočíme v mlieku, vymačkáme a zmiešame s mäsom, 2 vajciami a strúhaným syrom. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame s prelisovaným cesnakom. Tvaroh zmiešame s 1 vajcom, osolíme, opipríme a vmiešame sekanú vňať. Môžeme dochutiť i vegetou. Chlebíčkovú formu vymastíme, vysypeme strúhankou a rozložíme do nej polovicu mäsovej hmoty. Na ňu navrstvíme tvarohovú hmotu a potom druhú polovicu mäsovej hmoty. Navrch položíme vločky masla. Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Necháme asi 10 minút prechladnúť, potom vyklopíme a krájame na 2 cm silné plátky. Podávame so zemiakovou kašou a kečupom, príp. zeleninovým šalátom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.