Viac ako  4 000  receptov

Anglické bravčové pečené

Anglické bravčové pečené
nahoru
Anglické bravčové pečené Anglické bravčové pečené Anglické bravčové pečené
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Čas prípravy Čas prípravy: 120
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 3 porcie

Suroviny:

1 kg bravcove maso na pecenie
300g sladke zemiaky
6 ks salotka
nastruhana kora z citrona
0.5 l horkeho piva
1 pastrnak
lyzica bravcovej masti
hrubozrnna sol

Postup

Zeleninu ocistime, sladke zemiaky nakrajame na vacsie mesiaciky a pastrnak na kusky.
Maso umyjeme, osusime.
Na dno pekacika dame mast a podlejeme polovicnym mnozstvom piva.
Vlozime pastrnak, salotku a maso.
Maso a zeleninu osolime zo vsetkych stran solou a prikryjeme alobalom.
Dame piect do vyhriatej rury.
Po hodine pecenia, dame dolu alobal k masu pridame sladke zemiaky, znovu vsetko posolime, posypeme vsetko citronovou korou, zalejeme pivo a pecieme dalsiu hodinu, resp. dovtedy pokial nie je maso makke.
Po upeceni nechame trosku vychladnut, pokrajame a podavame so zemiakovou kasou, oblozene so zeleniou , mesiacikmi cerstveho jablka a preliate vypekom

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Anglické bravčové pečené"

autor: vybusna
vložené: 09. 08. 2012 11:03:07  nahlásiť  reagovať
 

Ivica Kassayova: osa....naozaj je to tak ako pise sofia....to cervene su sladke zemiaky...tie biele mesiaciky je jablko....a pastrnak som zabudla naaranzovat..je biely ako petrzlen.rnbtw oni miesto pastrnaka davali repu (kvaku), lenze ja som kvaku v obchodoch nevidela ani v mnichove, ani v bystrici...len u mojej mamy v pivnici...u nas sa pestuje kvoli tomu,k ze sa dava do sladkej fazulovej polievky....rntakze som tu kvaku nahradila pastrnakom...

autor: sofia (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 08. 2012 21:49:53  nahlásiť  reagovať
 

Ivica Kassayova:...to červené sú sladké zemiaky-bataty....a paštrnák je biely ako petržlen.....žiadne jablčka to sú tie upečené sladké zemiaky.....asi thak

vložené: 07. 08. 2012 11:03:04  nahlásiť  reagovať
 

Ja som si vždy myslela, že paštrnák je taký väčší petržlen, teda vyzerá ako petržlen, je biely. A on je červený ako mrkva,ako vidím na Tvojej fotke.A ešte mi napíš, či tie mesiačiky vedľa mäska a zemiakovej kaše sú výpekom preliate jabĺčka. Je to krásne celé, hneď by som si dala na obed!smajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a čtyři a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz