Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zemiakové jedlá |
Hraška - hrachová zmes na obaľovanie, voda, zemiaky, cesnak, majoránka
Hrašku zmiešame s vodou, pridáme nastrúhané surové zemiaky (od oka, asi polovičné množstvo Hrašky), pridáme majoránku, cesnak. Kto má rád, môže pridať na drobné kúsky nakrájanú klobásku alebo slaninu. Pečieme ako klasické zemiakové placky z oboch strán.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
musim prezriet u nas muky, ja pouzivam tak 4 co uz mam take zauzivane ale videla som ich ovela viac..mozno najdem aj nieco taketo
Miška, ja som ju objavila v Prahe, teraz ju dostať aj na Slovensku, ale zje 2x tak drahá, tak si ju nosím z Čiech. Je to ochutený sušený hrachový prášok.
Pozri : http://www.bio-obchod.sk/produkt-1180/hraska-zmes-...
http://www.wellnessnoviny.cz/clanek/hraska-pomocni...
vidis o Hraske som nikdy nepocula to je ako mucka? u nas je len cicerova mucka,tiez sa pouziva na obalovanie ak nechcem pouzit vajicko
Z Hrašky môžeš robiť aj závarku do polievky a pomazánku. Sú výborné
Hrašku mám ve spíži a moc nevím, co s ní, kromě obalování.Díky!