Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Šaláty |
300 g cíceru ( cizrny ), 200 g drobných cestovín ( kolieska, abeceda a pod ), 150 g tvrdého syra typu eidam, ½ menšieho póru, 1 veľký biely jogurt, soľ, biele korenie, 1 lyžica olivového oleja, citr. šťava
Cícer namočíme na 12 hodín a uvaríme. Scedíme. Uvaríme cestoviny al dente. Dobre ocedíme. Zmiešame cícer s cestovinami, pridáme na jemné polkolieska narezaný pór, na drobné kocky narezaný syr, osolíme, premiešame s olejom a ochutíme mletým bielym korením a troškou citr. šťavy. Vmiešame biely jogurt, dobre premiešame a necháme zopár hodín odležať v chlade.
Šalát je najlepší až na druhý deň, po dôkladnom odležaní. Syr pekne zvláčneje.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|