Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Minútky | |
Čas prípravy: 20 minút | |
Počet porcií (kusov): 3 |
1 menšia cibuľa
200g čerstvých šampiňónov
olivový olej
maslo
4-5 lyžíc plnotučnej horčice
50g čerstvej pažítky
250ml kyslej smotany
mleté čierne korenie
soľ
500g pšenično-ražného chleba
3 strúčiky cesnaku
Zoberieme si šampiňóny, očistíme ich, umyjeme a nakrájame na plátky. Cibuľu si tiež očistíme a nakrájame na drobno. Na panvicu si dáme olivový olej, maslo a cibuľu. Cibuľu opečieme do zlatista, pridáme šampiňóny a spolu opekáme. Keď nám pustia šampiňóny moc šťavy tak to necháme na ohni aby sa nám šťava odparila. Zatiaľ si vo väčšej miske zmiešame horčicu, nadrobno nakrájanú pažítku, smotanu, korenie, soľ a premiešame. Do misky so smotanou pridáme hotové šampiňóny a všetko spolu poriadne premiešame. Chleba si nakrájame na plátky, opečieme na panvici s trochou olivového oleja. Opečené chleby potrieme cesnakom a na ne dáme šampiňóny so smotanou.
http://tipnajedlo.sk/recepty/rusky-sampinonovy-str...
Autor: nikushka (Nikush) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
zizala: ďakujem
Zajímavý recept