Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Nátierky | |
Čas prípravy: 10 minut | |
Počet porcií (kusov): 3 porcie |
300 g camembert (hermelin)
120 g maslo
2 lyzicky mleta rasca
2 lyzicky mleta cervena paprika
1/2 lyzicky mleta paliva cervena paprika
cerstvo mlete cierne korenie
2 az 8 lyzic svetle pivo
1 cervena cibula
Zrely camembert v mise roztlacime vidlickou. Pridame k nemu povolene maslo a dve lyzice piva. Vymiesame.
Pocet lyzic piva zalezi od kremovosti camembertu. Ja som mala dost tvrdy, takze som dala tych lyzic piva viac.
Cibulu ocistime a nakrajame na velm, velmi male kocky. Pridame ju k natierke spolu s koreninami a vymiesame...ak treba znovu prilejeme lyzicu piva.
S pivom opatrne, aby nam nevznikol pivny horky syr.
Bavorska natierka, ktora je chranena patentom. S bielou redkovkou a praclikmi....sucast jedalnicka kazdej bavorskej domacnosti.
Mam k nej sentimentalny vztah, pretoze mi vzdialene pripomina smirkas.....
Moje recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Výborná, určitě zopakuju
občas ju robievam.. recept mám od jednej evky z MMB.sk Tiež pendluje medzi Mnichovom a SVK...K lúhovaným praclíkom som sa ešte nedokopala, lebo mi to príde dosť zložité..
ani nevies ako si ma potesila!!!!!!!!!! toto urcite budem robit!!!! dufam, ze pocujes ako kriciiiiim!!!
Krásné mističky