Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 30 minút | |
Počet porcií (kusov): 2 |
350g bravčovej panenky
rozmarín
soľ
nahrubo mleté korenie štyroch farieb
0,5dcl smotany na šľahanie
5 lyžičiek zaváraných brusníc
Panenku si umyjeme, posypeme soľou, korením a rozmarínom. Celú okorenenú panenku si dáme na panvicu kde sme si dali trochu olivového oleja. Panenku opekáme zo všetkých strán. Stupeň prepečenia si každý zvolí sám, ako má kto rád (rare, medium, well. Upečenú panenku vyberieme na dosku a necháme 10 minút odstáť, až potom ju nakrájame. Vo výpeku si spravíme omáčku z brusníc, smotany, soli a korenia. Mäso podávame s omáčkou a pečenými zemiakmi.
http://tipnajedlo.sk/recepty/bravcova-panenka-s-brusnicovou-omackou
Autor: nikushka (Nikush) | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
vybusna: my sme ju robili uz viac krat a vzdy bola super treba skusit este raz
ja mam pred panenkou respekt...robila som jedinykrat a dopadlo to veru vseljako....