Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Predjedlá |
Na 1 porciu : 50 g údeného lososa, 1 lyžica červeného kaviáru, 4 bobule bieleho hrozna, 4 bobule modrého hrozna, 2 špáradlá, 1 mesiačik limetky (citróna)
1 - 2 šalátové listy, kôpor, 1 - 2 biele sendviče, maslo, 1 biely jogurt, 1 lyžička korenia Gyros, 1 lyžička karí korenia, 4 lyžice tatárskej omáčky, 4 - 5 strúčikov cesnaku,
Kôprový dresing: 1 biely jogurt, 1 lyžička korenia Gyros, 1 lyžička karí korenia, 4 lyžica tatárskej omáčky, 4 - 5 strúčikov cesnaku, jemne nasekaný mladý kôpor
Na menší tanier naaranžujte na šalátový list lososa, kaviár, 2 hroznové špízy (striedavo napichujte na špáradlá 2 a 2 bobuľky modrého a bieleho hrozna), mesiačik limetky (citrón), môžete priložiť kúsok masla. Polejte dressingom a dozdobte vetvičkou sviežeho kôpru. Kôprový dresing si pripravte niekoľko hodín vopred, zmiešaním všetkých surovín. Ako prílohu podávajte opečený biely sendvič.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
1