Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Nápoje | |
Čas prípravy: 15 | |
Počet porcií (kusov): 10 |
1 kg vykôstkovaných čerešní
0,5 kg cukru (sirup)
1 l červeného vína
0,25 l likéru alebo alkoholu (alkohol predávaný v lekárni nie je vhodný pre ľudskú spotrebu)
V sklenenej nádobe vrstvíme vykôstkované čerešne vo vrstvách striedavo s cukrovým sirupom. Poháre naplníme až na vrchol.
Poháre uzavrieme potravinovou fóliou (ktorá sa používa na balenie potravín) a uzavrie nádobu viečkom. Môžete použiť uchopovacie poháre, sú pohodlné a bezpečné.
Umiestnite poháre na slnko na terasu, balkón alebo okno, musíte ich tam mať aspoň 45 dní, pokúste sa trepať nimi každý deň.
Po šiestich týždňoch pokračujte podľa receptu dole.
Každý kilogram čerešní do sirupu, ktorý používate, musíte miešať s 1 litrom červeného vína a 1/4 l alkoholu, potom kvasiť 5-6 mesiacov v uzavretej nádobe.
Po tejto dobe rozdrvené čerešne a všetko preceďte cez jemné sito (používajte papierové uteráky) a zlejte do fľaše.
Ak máte radi víno, urobte si vlastné víno z čerešní. Je to jednoduché, zistíte, že je to ako talianske víno Visciolato Vísner.
Autor: chefgonin (chef gonin) | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Objavte najlepšie recepty Španielska, ktoré boli preložené do vášho jazyka s multi prekladateľ .... http://valenciagastronomic.blogspot.com.es