Viac ako  4 000  receptov

Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky

Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky
nahoru
Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Šaláty
Čas prípravy Čas prípravy: 5 minut
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 1 porcia ako priloha k hlavnemu jedlu

Suroviny:

1 velky, alebo 2 male cakankove puky
kyticka rukoly
1 sladka hruska
par kvapiek cerveny, alebo balsamicovy ocot
par kvapiek panensky olej, ja pouzivam repkovy

Postup

Ocistene puky , rukolu a hrusku nakrajame na kusky. Niekto nechava rukolu v celych listkoch, ale mne to neustale padalo z vidlicky, alebo lyzicky.
Zeleninovu cast salatu dame do misy, pofrkame trochou oleja a par kvapkami octu. Vymiesame a az potom pridame hrusky.

Doporucujem aby ste komponenty na pripravu vyberali z chladnicky, aby sa hotovy salat nemusel chladit a ihned sa konzumoval.

Poznámka

Tento a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=1140

Autor Autor:
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Komentáre k receptu "Šalát z čakankových pukov, rukoly a hrušky"

autor: zizala
vložené: 22. 08. 2013 20:35:26  nahlásiť  reagovať
 

Mně by tam ladila i gorgonzola smajlik Pěkný salátek smajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 22. 08. 2013 19:12:09  nahlásiť  reagovať
 

smajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 22. 08. 2013 17:01:01  nahlásiť  reagovať
 

Jitkas: smajlik

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 08. 2013 16:58:07  nahlásiť  reagovať
 

No debil nejsi v zadnem pripade, dovol!

autor: vybusna
vložené: 22. 08. 2013 16:55:23  nahlásiť  reagovať
 

Jitkas: pochopila...ale musim povedat, ze ma to ani nenapadlo a pritom ho mam doma....ja debil, robila som ho uz asi 10x...a absolutne mi to nedoslo....

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 08. 2013 16:53:59  nahlásiť  reagovať
 

Promin -parmezanu, ale tys urcite pochopila.

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vložené: 22. 08. 2013 16:13:39  nahlásiť  reagovať
 

Je to pravda, nahorkle, sladke + kysele, fantasticka kombinace. Hodi se i par lupinku parazanu.


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a jedna a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz