Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností |
500 g morčacích ( krůtích ) srdiečok, 1 cibuľa, mletá červená paprika, 2 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, čierne korenie, 2 lyžice kremžskej horčice, olej, 1 dl mlieka, 2 lyžice hladkej múky
noky : polohrubá múka ( množstvo podľa potreby ), soľ, 1 vajce, voda
Srdiečka narežeme na kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nerezanú cibuľu a srdiečka rýchlo opražíme. Pridáme mletú papriku, horčicu, pretlak, osolíme, okoreníme a zalejeme horúcou vodou. Dusíme do mäkka. Múku rozmiešame v mlieku a srdiečka zahustíme. Necháme 10 minút povariť. Na nokerle pripravíme cesto z prísad a zavaríme ich do vriacej osolenej vody cez strúhadlo s veľkými slzičkami alebo cez cedník na halušky. Uvarené scedíme a necháme odkvapkať. Srdiečka podávame s nokami.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Steff: Ďakujem, som rada, že vám chutnalo.
Uz dlho som uvazovala ako chutne pripravit srdiecka. Uzasny recept????????????nielenze jedlo je chutne, k tomu je aj jednoduche na pripravu. Vrelo odporucam.????????????
vyskusame
Vypadá to dobrůtkově+1já si srdíčka vařím v polévce a pak je sním s chlebemtohle určitě vyzkouším