Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Pokrmy z vnútorností |
500 g morčacích ( krůtích ) srdiečok, 1 cibuľa, mletá červená paprika, 2 lyžice paradajkového pretlaku, soľ, čierne korenie, 2 lyžice kremžskej horčice, olej, 1 dl mlieka, 2 lyžice hladkej múky
noky : polohrubá múka ( množstvo podľa potreby ), soľ, 1 vajce, voda
Srdiečka narežeme na kúsky. Na oleji opražíme nadrobno nerezanú cibuľu a srdiečka rýchlo opražíme. Pridáme mletú papriku, horčicu, pretlak, osolíme, okoreníme a zalejeme horúcou vodou. Dusíme do mäkka. Múku rozmiešame v mlieku a srdiečka zahustíme. Necháme 10 minút povariť. Na nokerle pripravíme cesto z prísad a zavaríme ich do vriacej osolenej vody cez strúhadlo s veľkými slzičkami alebo cez cedník na halušky. Uvarené scedíme a necháme odkvapkať. Srdiečka podávame s nokami.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Steff: Ďakujem, som rada, že vám chutnalo.
Uz dlho som uvazovala ako chutne pripravit srdiecka. Uzasny recept????????????nielenze jedlo je chutne, k tomu je aj jednoduche na pripravu. Vrelo odporucam.????????????
vyskusame
Vypadá to dobrůtkově+1já si srdíčka vařím v polévce a pak je sním s chlebem
tohle určitě vyzkouším