Viac ako  4 000  receptov

Bravčovina po vinohradnícky

Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Bravčové mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 4 porcie

Suroviny:

1. 600g bravčového karé s kosťou
2. 500g hrozna
3. soľ
4. mleté čierne korenie
5. olej

Postup

1. očistené a umyté karé rozdelíme na 4 porcie (odporúčame nechať nasekať u mäsiara), osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozohriatom oleji z oboch strán dozlatista.

2. Hrozno umyjeme, za hrsť krajších bobúľ odložíme nabok, zvyšok prepasírujeme cez husté sitko.

3. Opečné mäso na panvici podlejeme čerstvou hroznovou šťavou a krátko podusíme. Nakoniec pridáme bobule hrozna, prehrejeme a podávame.

Poznámka

len na 4 porcie....a máte skvelú chuť bravčového mäsa. :)

Autor Autor: (Daniela M.)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
1 kladné ohodnotenie udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie

Komentáre k receptu "Bravčovina po vinohradnícky"

autor: eva hubova
vložené: 05. 01. 2014 04:28:07  nahlásiť  reagovať
 

Zajímavý recept....maso s ovocem mám ráda, vyzkouším.


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel pět a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz