Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Nátierky |
zemiaky, olej, cibuľa, kečup, rasca, mlete korenie, mletá paprika sladká aj pálivá, horčica, worchester, soľ
Zemiaky uvaríme v šupe. Očistíme, nastrúhame, pridáme olej, aby sa to dobre dalo natierať a všetko ostatné, vymiešame podľa chuti. Necháme odstáť, natierame na horúce hrianky.
Od pravého tataráka je to ďaleko, ale je to celkom chutné.
Autor: magdalenka | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Milu, to poznám, aj ja mám deti...aspoň si pochutila.
moje dieta cakajuce kazdu chvilu narodenie mojej vnucky dostalo strasnu chut na tatarak...uznajte v 35 stupnovej horucave so surovym zltkom...no ale co by som neurobila pre jej chutove bunky...takze tato nahrada jej padla uplne fantasticky a pridala som aj fotky.....btw..ten cesnak som dala aj teraz...
aj ja davam cesnak...je to vynikajuca vec tato pomazanocka
Pridávam aj cesnak, ten dá tejto pomazánke tie správne grády
+1dělám taky jak zbydou brambory