Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Nátierky |
zemiaky, olej, cibuľa, kečup, rasca, mlete korenie, mletá paprika sladká aj pálivá, horčica, worchester, soľ
Zemiaky uvaríme v šupe. Očistíme, nastrúhame, pridáme olej, aby sa to dobre dalo natierať a všetko ostatné, vymiešame podľa chuti. Necháme odstáť, natierame na horúce hrianky.
Od pravého tataráka je to ďaleko, ale je to celkom chutné.
![]() |
Autor: magdalenka |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Milu, to poznám, aj ja mám deti...aspoň si pochutila.
moje dieta cakajuce kazdu chvilu narodenie mojej vnucky dostalo strasnu chut na tatarak...uznajte v 35 stupnovej horucave so surovym zltkom...no ale co by som neurobila pre jej chutove bunky
...takze tato nahrada jej padla uplne fantasticky a pridala som aj fotky.....btw..ten cesnak som dala aj teraz...
aj ja davam cesnak...je to vynikajuca vec tato pomazanocka
Pridávam aj cesnak, ten dá tejto pomazánke tie správne grády
+1
dělám taky jak zbydou brambory