Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Počet porcií (kusov): 2 |
1 kuracie prsia
1 stredne velku cibulu
10 dkg sampinonov
hrst mrazenej zeleniny (Madarska zmes-kukurica, hrasok a paprika)
1 sacok uvarenej dlhozrnnej ryze
2-3 listy ladoveho salatu
10 dkg tvrdeho nastruhaneho syra (napr. Eidam)
sol
mlete cierne korenie
Vegeta
stipka kari
stipku cervenej mletej sladkej papriky
sojova omacka
1 PL olivoveho oleja
Vo wooku zohrejeme olivovy olej. Vsetko robime na stredne velkom ohni sporaka a neustale budeme nadhadzovat (miesat).
Pridame na hrubo nakrajanu cibulu. Po asi minute pridame na kusky nakrajene kuracie prsia.
Po dalsej minute pridame asi 8-10 "cvrngov" sojovej omacky, stipku cervenej mletej papriky, stipku kari a podla chuti dosolit Vegetou.
Po dalsej minute pridame mrazenu zeleninu. Asi po piatich minutach pridame sampinony a vopred uvarenu ryzu v osolenej vode.
Po dalsich 3-5 minutach pridame listy ladoveho salatu. Hned na to vypneme sporak. Este raz dobre premiesame a mame hotovo. Cele varenie trva cca 15 minut.
Podavame na plytkom tanieri a posypeme postruhanym syrom.
Mozete postupovat aj podla obrazkov. Je to vlastne fotopostup krok za krokom. Pri kazdom obrazku je kratky text.
Autor: SPAKO (Rado Špaček) | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Premenovane na "Kuracie kúsky so šampiňónmi a ryžou"
Hlavne ze to vsetkym co to ochutnali moc chuti. Tak tam syr jednoducho nedajte. Sorry, ale iny nazov ma v rychlovke nenapadol.
toto má s čínskou kuchyňou spoločné asi ako legitímnosť ruskej agresie
V Ázii sa nepoužíva syr, ani inmé mliečne v ýrobky, nastrúhať na ryžu syr nie je čína, treba to inak nazvať. Číňanovi by zo sy ra bolo zle.