Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
pór
špargľa
soľ
horčica - obyčajná alebo kto má rád - francúzska
olej
citrónová šťava
štipka cukru
čierne korenie
pár kvapiek teplej vody
množstvá neuvádzam - primerane
Pór umyjeme a nakrájame na "špalíčky", špargľu olúpeme. Pár minút povaríme. Necháme odkvapkať. Na tanieri prelejeme prelivom. Preliv - k horčici po kvapkách pridávame olej, miešame, osolíme, okoreníme, zriedime citrónovou šťavou, príp. ochutíme štipkou cukru, vlažnou vodou po troche zriedime.
Moja obľúbená pochúťka. Mám k tomu rada hrianky na sucho.
Autor: magdalenka | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|