Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá | |
Počet porcií (kusov): 30kusov |
HLADKÁ MÚKA,POLOHRUBÁ MÚKA,1VAJÍČKO,PRELISOVANÉ UVARENÉ ZEMIAKY,KOPOR,MASLO,BRYNDZA.
PRELISOVANÉ ZEMIAKY VYMIEŠAM S POLOHRUBOU A HLADKOU MÚKOU DO KTOREJ ROZBIJEM JEDNO VAJÍČKO.CESTO BY MALO BYŤ ANI RIEDKE ANI HUSTÉ,ALE TO KAŽDÁ ŠIKOVNÁ KUCHÁRKA DOKÁŽE ODHADNÚŤ.POTOM HO NA TABLICI VYVAĹKÁM A NAKRÁJAM NA ŠTVORČEKY. DO BRYNDZE VMIEŠAM TROCHU PRELISOVANÝCH,UVARENÝCH ZEMIAKOV A NAKRÁJAM KOPOR.(kopor bud čerstvý ale može byť i naložený)TÝM NAPLNÍM NAKRÁJANÉ ŠTVORČEKY KTORÉ NA KONCI ZLEPÍM.DÁM VARIŤ VODU A DO VRIACEJ VODY HÁDŽEM NAPLNENÉ PIROŽKY. AŽ NÁM ZAČNÚ PLAVAŤ NA POVRCHU CEDNÍKOM ICH POVYBERÁM.NAKONIEC POLEJEM ROZPUSTENÝM MASLOM,A POSYPEM BRYNDZDOU.MOC NESOLÍM,LEBO BRYNDZA JE DOSŤ SLANÁ.
Dúfam,že pirohy s bryndzou na int. momentálne vystavené nie su. Varím je vela,vela rokou a sú skutočne moc dobré aj studené.
Autor: milluskaH (Miloslava) | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Robil som včera na obed a sú fantastické. Poobede studené boli úplne famózne. Nemal som kôpor, ale boli aj tak dobré, hlavne s našou čerstvou bryndzou. Ďakujem za inšpiráciu a výborný recept.
Chválím,znám slovenské pirohy jsou super