Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Ostatné | |
Čas prípravy: 12 | |
Počet porcií (kusov): 6 |
sója
voda
Po prvé, musíte namočiť sójové bôby do čistej vody, nechajte im aspoň 12 hodín (cez noc).
Ďalší deň odstráňte vodu a sóju dôkladne opláchnite čistou vodou. Sóju zomelieme 2x v mlynčeku. Na každých 500 g sóje, ktoré používame, dáme 3 litre vody. Pri mletí pridáme najprv 4 diely vody a neskôr dve časti vody, to znamená najprv 2 l a pri druhom mletí 1 l vody.
Základ mlieka precedíme cez jemnú handričku alebo gázu, pričom lisujeme rukami šťavu. Do mlynčeka dáme vytlačenú drť spolu spohárom vody, opakovane rozdrvíme. Týmto spôsobom môžete získať viac mlieka.
Všetko mlieko v hrnci priveďte k varu a varte 15 minút. Miešajte, aby sa zabránilo prilepeniu na dno hrnca.
Čítanie na mojom blogu:
http://el-laboratorio-del-chefgonin.blogspot.com.e...techniky varenia objavovať nové tajomstvá a triky kuchárov blogu
Autor: chefgoninlab (chefgonin) | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
já taky moc nerozumím. ale stejně to nebudu dělat, je to složité.
To je čo za slovenčinu?