![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
400 g ryže, 100 g hrozienok, 300 g jabĺk, 2 vajcia, cukor podľa chuti, soľ, škorica
Ryžu uvaríme, jablká nakrájame na rezance (na hrubom strúhadle). Ryžu zmiešame s vajcami, jablkami, hrozienkymi, ochutíme škoricou, cukrom, štipkou soli. Dáme do vymasteného pekáča a pomaly pečieme asi 45 minút. Podávame s kompótom.
Jedlo je zo židovskej kuchyne. Je to niečo iné ako ryžový nákyp.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.