Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Diétne recepty - Ostatné - Redukčné | |
Čas prípravy: 35 minut | |
Počet porcií (kusov): Hranolky z 1 plechu, daju na 1 porciu |
Kvaka
trosku oleja
sol
cayenské korenie
salvia v prasku
trosku oleja
Postup je velmi jednoduchy.
Kvaku nakrajame na pol cm platy, osupeme ich a nakrajame na hranolky.
Na plech dame papier na pecenie a poukladame vedla seba hranolky.
Stetcom velmi zlahka ponatierame kvaku olejom….tipujem, ze som neminula viac ako polievkovu lyzicu.
Posypeme solou , cayenskym korenim, salviou. Tuto kombinaciu som nasla na anglickych kucharskych weboch. Pokial by sme sa chceli priblizit ten jasej kuchyni, tak by som smelo isla iba do soli a mletej rasci.
Dame piect do vyhriatej rury na 200. Peciem skoro 30 minut a davam pozor aby mi to ne prihorelo....kazdy nech si to strazi podla svojej rury. Po tomto case potrasieme dobre plechom, aby sa zelenina poprehzovala a nechame este 5 minut.
Jednoducho skvela, neviem co k tomu viac napisat. Zaraduje sa medzi tie zeleniny, ktore sa teraz tak modne pecu, ako hranolky, v rure. Az na to, ze taka kvaka ma na 100g len 84 kJ, kym petrzlen 141 kJ, zeler 205 kJ, zemiaky 385 kJ. Kto nema rad pecenu zeleninu, tak nebude mat ani tuto kvaku, ale kto ma rad, tak nevahajte a bombardujte kde koho, aby ste sa k tej kvake dostali.
Tento s fotopostupom a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/?p=4198
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Krásná fotka a recept