Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
350 g zelenej fazuľky ( môže byť aj z konzervy alebo mrazená ), 350 g bravčového pliecka alebo stehna, 1 cibuľa, olej, 1 lyžička mletej papriky, 1 lyžička mletej rasce, 1 lyžička kečupu, 2 lyžice ostrej paprikovej pomazánky ( dostať v konzerve ako paštétu alebo nahraďte inou ostrou pomazánkou ), 1 kocka masoxu, 1 strúčik cesnaku, 250 ml kyslej smotany, soľ
Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané mäso a opražíme ho. Pridáme papriku, masox a podlejeme vodou tak, aby mäso bolo zakryté. Pridáme kečup, rozotretý cesnak a rascu. Vmiešame paprikovú pomazánku a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Pridáme narezané fazuľky z konzervy ( mrazené alebo čerstvé dopredu uvaríme ), primiešame smotanu , dosolíme a krátko prevaríme. Ak je guláš hustý, zriedime na potrebnú hustotu mliekom. Podávame s chlebom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.