Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Nátierky |
![]() |
Čas prípravy: 15-20 |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4-6 |
200 g bryndza
100 g maslo
20 g slanina oravská
1 ks cibuľa
paprika červená mletá
korenie čierne mleté
soľ
pažitka
1.) Bryndzu rozmiešame so zmäknutým maslom, ochutíme paprikou, soľou, mletým čiernim korením a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu
2.) Na panvici si orestujeme na drobno nakrájanú slaninku a pridáme ju do pomazánky poriadne premiešame s čerstvo nasekanou pažítkou
3.)Podával som s domácim chlebom na tácke kde som pre chuť nakrájal paradajku a mladú jarnú cibuľku
![]() |
Autor: Shukvacik |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
...namojveru, takto urobeny smirkas som este ani nejedla ani nevidela...a v chladnicke prave bryndzu mam, tak ju veru aj onedlho vyskusam...vdaka za recept....pre mna uplna novinka...