Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
olej (alebo ghí)
1/2 lyžičky tmavého horčičného semienka
2 väčšie červené cibule; nakrájané nadrobno
2 strúčiky cesnaku
1 väčšia paradajka; nakrájaná nadrobno
4 veľké hrste mrazeného hrachu
soľ
1/4 lyžičky mletej kurkumy
1 plochá lyžička tandoori masala
1 lyžička sušenej mäty
V hrnci zohrejeme olej (alebo ghí), pridáme tmavé horčičné semienko a necháme ho prasknúť. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak a necháme cibuľu zosklovatieť.
Pridáme kurkumu a nadrobno nakrájanú paradajku a restujeme, kým sa paradajka nerozpadáva.
Pridáme mrazený hrach, soľ, čili korenie a 5 minút prikryté dusíme na miernom ohni. Môžeme podliať trošičkou vody.
Nakoniec pridáme korenie tandoori masala, sušenú mätu a premiešame - prehrejeme a odstavíme z ohňa.
Podávame s plackami alebo ako prílohu ku karí a ryži.
http://akochutimasala.blogspot.in/2011/05/hrasok-s...
Autor: michsamant (Michaela Samant) | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|