Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
olej (alebo ghí)
1/2 lyžičky tmavého horčičného semienka
2 väčšie červené cibule; nakrájané nadrobno
2 strúčiky cesnaku
1 väčšia paradajka; nakrájaná nadrobno
4 veľké hrste mrazeného hrachu
soľ
1/4 lyžičky mletej kurkumy
1 plochá lyžička tandoori masala
1 lyžička sušenej mäty
V hrnci zohrejeme olej (alebo ghí), pridáme tmavé horčičné semienko a necháme ho prasknúť. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak a necháme cibuľu zosklovatieť.
Pridáme kurkumu a nadrobno nakrájanú paradajku a restujeme, kým sa paradajka nerozpadáva.
Pridáme mrazený hrach, soľ, čili korenie a 5 minút prikryté dusíme na miernom ohni. Môžeme podliať trošičkou vody.
Nakoniec pridáme korenie tandoori masala, sušenú mätu a premiešame - prehrejeme a odstavíme z ohňa.
Podávame s plackami alebo ako prílohu ku karí a ryži.
http://akochutimasala.blogspot.in/2011/05/hrasok-s...
![]() |
Autor: michsamant (Michaela Samant) |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|