Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Šaláty | |
Čas prípravy: 15 minút | |
Počet porcií (kusov): 4 |
2 veľké cvikle (400 g)
1 balenie rukoly
syr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
hrsť vlašských orechov „Naše BIO“
4 lyžice olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
6 ks červených reďkoviek
soľ, čierne korenie
4 ks celozrnného pečiva
Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná
Autor: rrromanaa | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Romana: po konzultacii s majitelmi stranok, tito usudili, ze zakupene fotky su naozaj v poriadku....dakujeme za rcp
Zdravim Vas,
fotka je sice z internetu, ale je zakupena z fotobanky, to znamena, ze ju mozeme pouzivat.
Dakujem za pochopenie.
Romana
salat je bozpochyby bajecny a dakujem za jeho vlozenie, ale foto je z internetu a politika topreceptov je taka, ze cudzie fota bez suhlasu ich autora sa vkladat nebudu, ani ako ilustracne.
http://www.istockphoto.com/photo/beetroot-salad-gm...