![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
![]() |
Čas prípravy: 10 |
![]() |
Počet porcií (kusov): 1 |
1 vajce
200 g strúhanky
100 g hladkej múky
3 g Soli
mleté čierne korenie
5 g grilovacieho korenia
5 g petržlenovej vňate
0,4 dl smotany 31% ("poldeci")
Myslím, že na trojobal nie je potrebné písať postup. V prípade, že nájdu sa niektorí, čo nevedia, tak napíšem. Vlastne, čo sa s čím zmieša.
Vajcia vyšľaháte s korením (soľ, korenie, grilvoacie,), pridáte petržlenovú vňať a smotanu. To poriadne ešte spolu vymiešate a môžete obaľovať.
Občas pridávam aj sezamové semienka, spraví to svoje. Aj keď nie je to až nejaká špeciálna chuť, ale cítiť rozdiel a na oko je to krajšie.
![]() |
Autor: tomisuccess9 |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.