Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Polievky | |
Čas prípravy: 50 min | |
Počet porcií (kusov): 4 |
1,5 l vývaru z údeného mäsa
500 g vianočnej klobásy
100 g bôbu
100 g fazule
5 strúčikov cesnaku
hrsť sušených húb
300 g údeného mäsa
100 g mäkkej klobásy
200 g kvasenej kapusty
400 g koreňovej zeleniny
Údené mäso uvaríme, vyberieme a odložíme.
Do vody z údeného mäsa vložíme očistenú a pokrájanú koreňovú zeleninu, kolieska vianočnej klobásy, huby, cesnak, kvasenú kapustu a vopred namočené strukoviny.
Po uvarení polovicu koreňovej zeleniny vyberieme, rozmixujeme a vložíme späť do polievky namiesto zápražky. Krátko povaríme.
Do hotovej polievky vložíme na malé kocky nakrájané údené mäso a na oleji opečenú mäkkú klobásu.
Autor: tomisuccess9 | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.