Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Huby | |
Čas prípravy: 45 min | |
Počet porcií (kusov): 10 |
400 g rezancov
250 g hlív alebo iných čerstvých húb
150 g oravskej slaniny
80 g strúhaného syra
3 vajcia
200 ml sladkej smotany
30 g masla
soľ
mleté čierne korenie
muškátový oriešok
petržlenová vňať
Rezance uvaríme v osolenej vode.
Očistené a umyté huby nakrájame na plátky, cibuľu a slaninu nadrobno. Slaninu mierne opražíme, pridáme cibuľu, huby, osolíme, okoreníme a udusíme domäkka.
Do ohňovzdornej nádoby po vrstvách prekladáme rezance s udusenými hubami.
Nakoniec posypeme strúhaným syrom, nasekanou petržlenovou vňaťou a zalejeme smotanou. Pridáme plátky masla. Zapekáme vo vyhriatej rúre asi 30 minút.
Podávame so zeleninovým šalátom.
Autor: tomisuccess9 | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.