Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 1h 30 min | |
Počet porcií (kusov): 10 |
2 kg bravčového pliecka
2 cibule
1 strúčik cesnaku
3 PL mletej papriky
1 PL soli
1 PL čierneho korenia
1 KL mletej rasce
masť
Mäso marinujeme, zalejeme bravčovou masťou a dáme piecť pri nízkej teplote 140°C 1 hod 30 min (alebo aj viac, záleží, koľko kg mäsa m,áte pri menšom množstve aj menej). Mäso sa musí úplne rozvariť, preto tá nízka teplota. Ak ešte nie je hotové, nechajte ho aj dlhšie, musí byť ako vata a oddeľovať sa od seba. Keď je mäso hotové, nechajte ho vychladnúť a výpek zlejte bokom. Mäso v rukách potrháme na kúsky.
Môžete ho použiť do burgerov, ciabatty, sendvičov a podobne. Môžete ho použiť aj ako hlavné jedlo s prílohou ako nakladaná zelenina, šalát a podobne.
Autor: tomisuccess9 | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.