Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Múčniky - Dezerty, zákusky, poháre - Nepečené a mrazené | |
Čas prípravy: 25 min | |
Počet porcií (kusov): 10 |
150 g maslových sušienok
3 PL mletých vlašských orechov
1 ČL perníkového korenia
100 g rozpusteného masla
200 g višňového džemu
250 ml smotany na šľahanie
250 g (60 %) tmavej čokolády
V mise spolu zmiešame 150 g rozdrvených sušienok, 3 polievkové lyžice mletých vlašských orechov, 1 čajovú lyžičku perníkového korenia a 100 g rozpusteného masla.
Do tartaletkovej formy (priemer 28 cm) vložíme vymiešanú sušienkovú zmes a pevne ju rovnomerne utlačíme do celej formy vrátane okrajov.
Dáme do chladničky na 30 minút.
Po 30 minútach vyberieme formu z chladničky a na stuhnutú sušienkovú zmes dáme 200 g džemu a rovnomerne rozotrieme.
Do 250 ml horúcej smotany pridáme 250 g nalámanej tmavej čokolády a miešame, kým sa čokoláda nerozpustí.
Po rozpustení vylejeme čokoládu na koláč a dáme do chladničky na minimálne 3 hodiny.
https://www.youtube.com/channel/UCmwUOGZGPSVkEgqGa...
https://www.youtube.com/watch?v=bXD_ySTecVc&t=13s
Autor: Lukas cirjak | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
https://topden.sk/strazne-psy-10-najlepsich-plemie...
Parada odporučam recept
https://topden.sk/strazne-psy-10-najlepsich-plemie...
Parada odporučam recept