Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá | |
Čas prípravy: 2h | |
Počet porcií (kusov): 6 |
500g zemiaky
1 × karfiol
4 × vajcia
100g strúhaný syr
250ml smotana na šľahanie
Maslo
Strúhanka
Mletý muškátový orech
Soľ
Vegeta
1. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé mesiačiky, osolíme, chvíľu povaríme, scedíme a necháme vychladnúť.
2. Karfiol umyjeme, chvíľu povaríme v osolenej vode, scedíme a tiež necháme vychladnúť.
3. Vychladnuté zemiaky a karfiol rozobratý na malé ružičky dáme do misky. Pridáme soľ, vegetu, muškátový orech, strúhaný syr, vajíčka, smotanu na šľahanie. Všetko zľahka premiešame, dáme na vymastený a strúhankou vysypaný menší plech.
4. Dáme do vyhriatej rúry zapiecť na 30-40min na 200°C.
5. Po upečení necháme chvíľu prechladnúť, pokrájame na porcie a podávame s čerstvou zeleninovou oblohou.
Autor: Naty7 | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.