Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
![]() |
Čas prípravy: 2h |
![]() |
Počet porcií (kusov): 6 |
500g zemiaky
1 × karfiol
4 × vajcia
100g strúhaný syr
250ml smotana na šľahanie
Maslo
Strúhanka
Mletý muškátový orech
Soľ
Vegeta
1. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé mesiačiky, osolíme, chvíľu povaríme, scedíme a necháme vychladnúť.
2. Karfiol umyjeme, chvíľu povaríme v osolenej vode, scedíme a tiež necháme vychladnúť.
3. Vychladnuté zemiaky a karfiol rozobratý na malé ružičky dáme do misky. Pridáme soľ, vegetu, muškátový orech, strúhaný syr, vajíčka, smotanu na šľahanie. Všetko zľahka premiešame, dáme na vymastený a strúhankou vysypaný menší plech.
4. Dáme do vyhriatej rúry zapiecť na 30-40min na 200°C.
5. Po upečení necháme chvíľu prechladnúť, pokrájame na porcie a podávame s čerstvou zeleninovou oblohou.
![]() |
Autor: Naty7 |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.