Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
10 rohlíkov (alebo žemle), 1 menší karfiol (květák), 2 klobásy (môžu byť i zbytky mäsa), 2 dl mlieka, 4 vajcia, soľ, mleté biele korenie
Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme skoro do mäkka. Scedíme. Rohlíky nakrájame na plátky, klobásu na kocôčky. Do vymazaného pekáča uložíme vrstvu rohlíkov, navrstvíme karfiol, posypeme klobásou, zakryjeme vrstvou rohlíkov. V mlieku rozhabarkujeme vajcia so soľou a korením a zalejeme rohlíky. V rúre pri strednej teplote pečieme asi 40 minút. Podávame teplé so šalátom.
Môžeme vylepšiť o strúhaný syr, ktorý zamiešame do mlieka.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.