Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Zeleninové jedlá |
10 rohlíkov (alebo žemle), 1 menší karfiol (květák), 2 klobásy (môžu byť i zbytky mäsa), 2 dl mlieka, 4 vajcia, soľ, mleté biele korenie
Karfiol rozoberieme na ružičky a uvaríme skoro do mäkka. Scedíme. Rohlíky nakrájame na plátky, klobásu na kocôčky. Do vymazaného pekáča uložíme vrstvu rohlíkov, navrstvíme karfiol, posypeme klobásou, zakryjeme vrstvou rohlíkov. V mlieku rozhabarkujeme vajcia so soľou a korením a zalejeme rohlíky. V rúre pri strednej teplote pečieme asi 40 minút. Podávame teplé so šalátom.
Môžeme vylepšiť o strúhaný syr, ktorý zamiešame do mlieka.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.