Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bezmäsité jedlá |
múka, mlieko, olej na bešamel, soľ, trocha mletého čierneho korenia,1 surové vajce, 4 vajcia uvarené na tvrdo
Pripravíme si veľmi hustý bešamel, množstvo podľa počtu fašírok, ktoré chceme pripraviť. Kaša má byť hustá, aby sa dali formovať jemné kolieska. Bešamel dochutíme soľou, korením , pridáme 1 surové vajce, všetky vajíčka uvarené na tvrdo a posekané na kocky, opäť množstvo podľa množstva pripravovaných fašírok a chuti. Všetko spolu poriadne premiešame a v prípade, že zmes bude príliš riedka, zahustíme ju strúhankou. Zo zmesi tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v stúhanke a vyprážame na oleji.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
, robievam aj ja , len pridávam aj petržlenovú vňatku+1