Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
8 morčacích /krůtích/ alebo kuracích, bravčových /vepřových/ rezňov, soľ, olej, 200g tvrdého syra, 250ml kyslej smotany, 3 vajcia, hladká múka, strúhanka, kari korenie, väčšia hlávka cesnaku, tuk na vyprážanie
Rezne jemne naklepeme, osolíme a okoreníme, natrieme roztlačeným cesnakom. Do hlbšej nádoby dáme na dno trocha oleja , uložíme jeden rezeň, potrieme ho olejom a opäť naň uložime ďalší rezeň. Postup opakujeme, kým neminieme všetky rezne. Prikryté uložíme do chladu odležať. V miske rozšľaháme smotanu, vajíčka, nastrúhaný syr. Rezne obaľujeme v múke, pak v zmesy a napokon v strúhanke. Vyprážame, najlepšie na teflónovej panvici. Môžeme použiť i olej, v ktorom boli rezne uložené, musíme ho však precediť od zvyškov cesnaku. Podávame s pečenými zemiakmi, zeleninovým šalátom, poprípade ryžou.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Ukladám