Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Cestoviny | |
Počet porcií (kusov): 1 |
asi 100 g cestovín / najlepšie fusilli /, 2 vajcia, 1 plochá lyžica strúhanky, 1 lyžička sekanej petržlenovej vňate, mleté čierne korenie, soľ, olej, 100 g šampiňónov, 1 červenej papriky, 1/2 lyžičky vegety, pažitka alebo pór na posypanie
Cestoviny uvaríme a necháme dobre otiecť. Šampiňóny narežeme na plátky, 1/2 papriky na malé kocôčky a spolu na oleji podusíme asi 10 minút. Do misy dáme vajcia, strúhanku, vňať, osolíme, okoreníme a našľaháme. Pridáme cestoviny a premiešame. Na panvici na horúcom oleji upečieme omeletu z oboch strán. Na polovicu omelety dáme huby, prehneme a posypeme zvyškom nadrobno narezanej papriky a sekanou pažitkou alebo natenko narezaným pórom.
Omeletu môžeme podávať aj s kečupom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
ty mas take jednoduche,ale dobre recepty, dalsi co si ukladam