Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
400 g morčacích / krůtích / pŕs, 1 lyžica provensálskych byliniek, 1 lyžica oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžička oleja, 1 malá cibuľa, 1 lyžička kari, 1 lyžička solamylu, 1/2 červenej papriky
Mäso narežeme na rezance. Bylinky premiešame s olejom, prelisovaným cesnakom, nadrobno narezanou cibuľou, soľou a kari. Zmes premiešame s mäsom a v chlade necháme odstáť aspoň 2 hodiny. Na oleji na panvici opražíme mäsovú zmes, pridáme na rezance narezanú papriku, podlejeme vodou alebo vývarom a podusíme do mäkka. V troške vody rozmiešame solamyl a omáčku zahustíme. Podávame s nokami, ryžou alebo cestovinami.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.