Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hovädzie mäso |
750g hovadzie maso
100g anglicka slanina
1 vacsi orech masla
4 dl smotany
1 lyzicka maizeny
Marináda:
6 dcl zvarenej vody,
2 Pl cerveny ocot
4 strucky cesnaku
250g cibule
tymián, bobkový list, mlete korenie, sol
Maso pokrajame na hranolceky. Cibulu nakrajame na kolieska a cesnak naplatkujeme. Do misy vlozim maso, cibulu, cesnak, ocot, bobkovy list, 1 PL tymianu, osolim, okorenim a zalejem prevarenou vodou. Ak mozem, tak takto nalozene maso marinujem 48 hodin. Po namarinovani zlejem nalev do nadoby, zmes akokeby vyzmykam. Slaninu nakrajam a necham kocky rozskvarit, do vypeku pridam hrudku masla a necham rozohriat....vlozim maso s cibulou a zo vsetkych stran na prudkom plameni opeciem. Nalev si dam zohriat a podlievam s nim pocas dusenia maso. Miniem ho asi polovicu. Dusim do zmaknutia masa...cca hodinu a pol. Na zaver v smotane rozsprudlujem maizenu a zahustim s nou omacku. Prilohu mozte zvolit akukolvek, my preferujeme ryzu natural.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Vyzerá to lákavo, mám plný mraziak hovädziny a toto je výborná inšpirácia na varenie.
Superb. Diky.
http://autoa.org
moze byt dobre, skusim s kuracim