Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Zaváraniny |
2 kg zrelých paradajok, 250 g jabĺk, 250 g cibule, 30 g soli, 150 g cukru, 4 lyžice octu, 1/4 lyžičky mletej škorice, 1 lyžička červenej mletej papriky, 5 klinčekov ( hřebíčky ), 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica celého čierneho korenia, 1 lyžička tymiánu, 3 bobkové listy, 1-2 feferonky ( nemusia byť ), 1 lyžica celého nového korenia
Paradajky, cibuľu a neolúpané vyčistená jablká nakrájame a za občasného miešania rozdusíme. Rozdusenú zeleninu rozmixujeme, pridáme cukor, soľ, ocot a všetko korenie a dusíme 30 minút. Zmes pretlačíme cez cedník, a dusíme do potrebnej hustoty. Horúci kečup plníme do fľaštičiek, uzavrieme a prevrátime dnem hore. Necháme takto kečup vychladnúť, potom ho odložíme.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
88mircats99: Ako kečup Ako ho vydusíte, taký ho budete mať. Máte tam napísané v postupe, že dusíme do potrebnej hustoty.
vyzerá to dobre :) aale akú má hustotu po dokončení ?