Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Počet porcií (kusov): 4 |
320g bravčového mäsa /vepřového/, 1 cibuľa, 150g sterilizovanej fazuľky, 1 kocka masoxu, 30g mrazenej alebo sterilizovanej kukurice, soľ, čierne korenie, 2 párky, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica oleja
Mäso nakrájame na kocky a s posekanou cibuľou sprudka orestujeme na oleji, podlejeme vodou, pridáme masox a udusíme takmer domäkka. Počas dusenia občas dolievame vodu, podľa potreby. Pridáme scedenú fazuľku, kukuricu, čierne korenie, soľ podľa chuti a chvíľu podusíme. Hotovú zmes zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody. Pridáme pokrájané párky a chvíľku ešte podusíme, aby sa párky prehriali. Podávame so zemiakami alebo pečivom.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.