Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
500 g morčacieho ( krůtího ) masa ( môže byť aj bravčové, hovädzie alebo kuracie ) Marináda : 4 strúčiky cesnaku, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, ½ lyžičky koriandru, ¼ lyžičky chilli, ¼ lyžičky kardamónu, ¼ lyžičky drvenej rasce, 3 klinčeky ( hřebíčky ), ¼ lyžičky mletej škorice, štipka muškátového orieška, soľ
Cesnak a cibuľu nastrúhame, pridáme podrvený koriander, klinčeky a ostatné prísady. Dobre premiešame. Mäso narežeme na tenšie pásiky a vložíme ich do marinády, poobaľujeme ich. Necháme odstáť aspoň 3 hodiny. Potom pásiky napichujeme na ihly skrútené ako dážďovky a za občasného potretia zvyškom marinády grilujeme. Podávame so zeleninou a chlebom, pečivom, prípadne zemiakmi.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
auuuu destovky???
Já už jsem se lekl, že jsou to fakt žížaly