Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
6 kuracích krídielok, 500 g v šupke uvarených zemiakov, 1 pór, ½ červenej cibule, 3 lyžice paradajkového pretlaku, 1 lyžica oleja, 1 lyžica medu, soľ, mleté čierne korenie, 2 dl hydinového vývaru. 50 g strúhaného syra
Do vymasteného pekáčika uložíme na kolieska narezaný pór, navrstvíme na kolieska narezané zemiaky a na ne na kolieska narezanú cibuľu. Osolíme, okoreníme. Kuracie krídelká rozložíme po zemiakoch a navrstvíme na ne zmes pretlaku, oleja a medu. Podlejeme vývarom. Zakryté pečieme v rúre 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme syrom a dopečieme.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
taky hezký receptík+1
tejaja, si vyborna slovenska kucharkavrat sa, lebo sa tu zacneme nudit